Torghandel i Lidköping

Japp! Idag blir det åter en tripp till Lidköping med min resväska full med sydda barnkläder men idag har jag med mig ett eget campingbord att ställa upp så jag slipper bli besviken när borden är fulla.

Skönt att veta att jag har en garanterad plats. Hoppas jag iaf!

Så Here we go again! Hoppas på mycket folk framme på torget idag då d ska bli fint väder. Kallt men soligt så d kan nog bli ganska skönt att få vara ute hela förmiddan.

Hoppas vi ses framme på stan!

Kram Angie

Rosa fleecemössa med döskallar



Ljusrosa fleecemössa med fransar. Cerise mudd o band som håller ihop fransarna. Vita döskallar på bandet.

Storlek; 50/52

Pris; 60:-

Rosa fleecemössa med Hello Kitty



Ljusrosa fleecemössa med marinblå mudd. Band med Hello Kitty håller ihop den i toppen. Fransar

Storlek; 46/48

Pris; 60:-

Rosa blomsterbasker



Söt tunn basker med blommigt jerseytyg och cerise mudd. På mudden sitter en liten knapp i form av en liten tjej med ljusrosa klänning.

Storlek; 50/52

Pris; 50:-


svart fleecebasker

Svart fleecebasker med cerise mudd. På mudden finns en stor svart knapp som dekoration.

Storlek; 50/52

Pris; 50:-


Hello Kitty mössa

 

Svart fleecemössa med cerise mudd. Hello Kitty band i toppen att knyta ihop med. På mudden finns en Hello Kitty applikation.

Storlek; 50/52

Pris; 60:-


Döskallemössa

 

Söt döskallemössa med turkos mudd och ihopbunden i toppen med turkosblått sammtesband

Storlek; 46/48

Pris; 60:-


Dregglisar



Dregglisar/ scarves utan tryck 40:-

* ljusblå
*lila med vita prickar

baksidan är vit fleece





Dregglisar / scarves med tryck 50:-

* mörkblå Little Devil
* grå med lila löv
* grön Little Angel

Kommentarer o besökare

God dag mina kära besökare!

Det är ett visst antal besökare som dyker upp varje dag o när jag gör lite reklam på facebook. Men jag har extremt dålig koll på vilka ni e eftersom jag inte får kommentarer så ofta vilket jag tycker e lite synd.

Även om ni inte vill köpa något får ni mer än gärna skriva en kommentar om inte annat för att jag ska få reda på vilka ni är =) E nyfiken ju! ;)

Så pliiis presentera er gärna =)

Kram Angie

Uppdatering!

Lovade ju uppdatering igår men var helt inne i klippandet av alla byxor jag har liggandes här. Fick ju tre sopsäckar med byxor från Asplunds att sy barnkläder av så jag glömde helt av det helt enkelt. Så det får vänta tills ikväll när Martin kommer hem för väskan med alla kläder ligger i hans bil som han har till jobbet.

Tyvärr blev det ingen torghandel för Angies One of a Kind i Lördags tyvärr. När jag kom till torget insåg jag att det vid tjugo i sju på morronen redan var fullt av skolungdomar där som skulle sälja kakor. Blev väl lite irriterad o tänkte va f*n dom behöver sälja så mycket kakor för. Men får ta nya tag nästa vecka istället.  Hade ju varit en perfekt dag att stå på då solen sken som bare den. Hade ju varit gött att vara ute hele dan om inte annat. Men men...

För er som var framme o letade efter mig...vi ses nästa vecka! Om det är uppehåll :)

Kram Angie

Ett nytt försök!

Japp! Idag ska det göras ett nytt försök på torghandeln i Lidköping! Förhoppningsvis stannar det lite fler kunder idag. Men de kunder jag hade sist gjorde verkligen hela dagen! Den underbart lilla söta tösa som blev så glad när hon fick på sig döskallebaskern. Den blev så fin på henne. Bara hoppas på att nån mer kommer idag så jag får sålt något som gör att vistelsen på torget en bra dag!

Igår sydde jag lite olika dregglisar som jag lägger upp på bloggen ikväll eller imorgon. Fick i torsdags mitt paket med varor från panduro hobby så nu har jag gjort tygtryck. Blev ganska bra faktiskt. Ni får se på bilderna när de kommer upp. :)

Håll tummarna för mig!


Kram Angie

RSS 2.0